Фотокамера бездзеркальна Leica M9 steel grey paint finish (10705)

Додати до порівняння
Комісійний товар
Код: 2000001139097
Резерв


В очень хорошем состоянии. SN 4253921.
Цiна 85000.00 грн.
"Беззеркальной" камера зі змінною оптикою Leica M9 вдало поєднує в собі компактні розміри цифрової фотокамери і широкі творчі можливості "дзеркальної". Leica M9 є оновленням відомою професійним фотографам моделі M8, і націлена на аудиторію вимогливих користувачів. Ключовим гідністю М9 є 18.0 МП повнокадровий сенсор, розроблений компанією Eastman Kodak Company спеціально для цієї камери. "Далекомірна" камера М9 відмінно підійде для ненав'язливої репортажної зйомки - невеликі розміри і дуже тиха робота затвора дозволяють знімати, не привертаючи особливої уваги.

18.0 МП повнокадровий CCD-матриця
Leica M9 оснащена 18.0 МП повнокадровим сенсором (фізичні розміри 24х36 мм). Над сенсором є спеціальне захисне скло, що відтинає промені інфрачервоній частині спектра, що позбавляє від необхідності нагвинчувати на кожен об'єктив спеціальний UV / IR фільтр. Чутливість ISO знаходиться в діапазоні від ISO 80 до 2500. На думку виробника, Leica M9 є самою компактною в світі полнокадровой камерою. Далекомірна M9 розрахована на досвідченого фотографа, який добре знає, який знімок (ефект) він хоче отримати, і як цього домогтися за допомогою ручних налаштувань, адже навіть найсучасніша далекомірна оптика "Лійки" є механічною. Єдиний варіант автоматизації експонометрії, реалізований в даній моделі - колесо витягів, де через положення "A" виведений режим пріоритету діафрагми. У М9 встановлений керований електронікою затвор з легкими металевими ламелями, що мають вертикальний хід. До того ж у камері передбачено варіантів автоспуска: стандартний, м'який, непомітний, м'який і непомітний.

2.5 'дюймовий ЖК-дисплей
У Leica M9 екран не є інструментом візування при зйомці, проте по ньому зручно виконувати контроль експозиції: гістограма може відображати не тільки загальний розподіл яскравості, але і видавати цю інформацію поканально. Також є опція показу на зображенні відсічених (не разом в динамічний діапазон) світла і тіней. При збільшенні кадру гістограма починає відображати інформацію тільки про виведеному на екран фрагменті. Розміри дисплея за нинішніми мірками невеликі - 2.5 'дюйма, роздільна здатність становить 320 тис. Пікселів, але масштабування у нього досить гарне.

Можливість використання широкого парку змінної оптики
Великою перевагою даної моделі, в порівнянні з іншими фотокамерами німецької компанії, є можливість використовувати потенційно великий парк чудовою оптики Leica. У сукупності з можливостями тонкої ручної настройки це дозволить досвідченому ентузіасту домогтися вираження своїх творчих задумів у вигляді дивовижної краси фотознімків.

додатково:

Розміри: 139х80х37 мм
Вага: 585 г

Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Замовити зворотній дзвінок
— поля, відмічені зірочкою, обов'язкові для заповнення