Кріплення для об'єктива Peak Design Standard Capture Camera Clip with Nikon Lens Kit

Додати до порівняння
Комісійний товар
Код: 2000001085783
На складі


Состояние нового товара.
Цiна 1500.00 грн.
шт.
Швидкий заказ за телефоном
Тримач Peak Design Capture Lens Clip for Nikon F (CLC-N-1)
Заміна об'єктивів є одним з найпоширеніших робочих процесів в області фотографії. Capture LENS Clip дозволяє змінювати об'єктиви швидко, однією рукою, і утримає невикористаний об'єктив міцно і надійно. Носіть Capture LENS на будь-якому рюкзаку, ремені або сумці, зберігаючи Ваш запасний об'єктив в швидкому доступі і звільняючи внутрішню частину Вашої сумки для іншого обладнання.

Ідеальне поєднання безпеки та доступності
Забудьте про громіздких сумках. Capture LENS зберігає Ваші запасні об'єктиви надійно закріпленими на будь-яких ременях, лямках рюкзаків або сумок, так що Ви можете носити їх надійно і миттєво отримати до них доступ.

Носіть його, як Вам подобається
Кріпиться до будь-якого ременя до 7 см в ширину, тобто Ви можете носити Ваші об'єктиви надійно на поясі, лямки рюкзака або сумки.

Найшвидший в світі спосіб змінити об'єктив
Адаптер Lens Kit вільно обертається для швидкої зміни об'єктивів, і замикається в 4-х напрямках, щоб безпечно зберігати Ваші невикористовувані об'єктиви.

Утримує одночасно два об'єктива
Подвійний байонет дозволяє зберігати одночасно до 2-х об'єктивів, або тримати байонет порожнім, так що ви можете провести швидку заміну об'єктивів. Міцно утримує об'єктиви будь-якого розміру і ваги.

всепогодне виконання
Виготовлений з армованого скловолокном нейлону з байонетом з механічно обробленого алюмінію. Включає 2 заглушки для запобігання попадання пилу і води.

Технічні характеристики
Матеріал: Алюміній
Розміри: 10 х 9 х 5 см
Вага: 198 г

Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Замовити зворотній дзвінок
— поля, відмічені зірочкою, обов'язкові для заповнення