Студійне світло Mircopro MQ-200 with reflector

Додати до порівняння
Комісійний товар
Код: 2000001169896
На складі


БЕЗ рефлектора и без сетевого / Состояние среднее
Цiна 700.00 грн.
шт.
Швидкий заказ за телефоном
Нова студійна спалах Mircopro MQ-200 від провідного виробника Mircopro потужністю 200Дж для обладнання фотостудії на виїзді або в домашніх умовах.

Студійне світло Mircopro MQ-200 володіє електронним управлінням, регулювання потужності імпульсу спалаху 1 / 1-1 / 32 з кроком 1/10 ступені. Тривалість імпульсного світла становить 1 / 1200С до 1/800 (t 0,5) в залежності від обраного рівня потужності. Швидкість перезарядки на мінімальній потужності 0,5 с і на максимальній 1,8 с. Імпульсний світло оснащений моделює галогенною лампою потужністю 75Вт для попереднього контролю светотеневого малюнка. Звуковий сигнал допоможе контролювати готовність спалаху до спрацьовування, не відриваючись від видошукача фотокамери, при необхідності звуковий сигнал можна відключити. Вбудований синхронізатор дозволяє синхронізувати студійні спалахи по світловому імпульсу від іншого спалаху.

Студійне світло серії MQ має популярний байонет типу Bowens, що дає можливість використовувати широкий вибір октобоксов, софтбокса, портретної тарілки, рефлекторів для створення різних схем освітлення. Спалах обладнана стандартним кріпленням на студійну стійку з вбудованим утримувачем для фотозонтов з фіксатором.
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Замовити зворотній дзвінок
— поля, відмічені зірочкою, обов'язкові для заповнення