Світлофільтр Rodenstock 72mm HR Digital Super MC UV

Додати до порівняння
Код: 1095-100-007-20
Немає на складі



Цiна 3792.00 грн.
шт.
Швидкий заказ за телефоном
RODENSTOCK ультрафіолетовий світлофільтр Мультипросвітлення HR Digital Super MC UV-Filter

Фільтри Rodenstock HR Digital Super MC абсолютно безбарвні і пропускають видиме світло без перешкод, блокуючи ультрафіолетові промені. Ці промені дають надмірна кількість синього на кольорових знімках і тьмяно-туманного білого в чорно-білих фотографіях, а також можуть стати причиною втрати чіткості на знімку.

Довжини хвиль ультрафіолетового випромінювання коротше, ніж у фіолетових променів і складають менше 380 нм. Більшість об'єктива не скоригувати на такі довжини хвиль, і тому зображення, відтворене УФ-випромінюванням, може бути не в фокусі із зображенням всіх інших кольорів. В результаті явна втрата різкості на фотознімках, отриманих при повністю відкритій діафрагмі, особливо при зйомці об'єктивами з великою світлосилою.

Ультрафіолетові фільтри ідеальні при зйомці на великих висотах (наприклад, в горах), біля моря та ін. Зображення виходить яскравим і позбавленим синього відтінку, при цьому передача кольору знімка не порушується.

Кратність ультрафіолетового фільтра дорівнює 1. Це означає, що при його використанні збільшення експозиції не потрібно. Тому ультрафіолетові фільтри рекомендуються для постійного носіння і застосовуються в якості захисних. А захищати передню лінзу об'єктива є від чого - це і пил, пісок, краплі дощу, а так само відбитки пальців і всілякі механічні пошкодження. Адже світлофільтр набагато легше очистити від всілякого бруду ніж лінзу об'єктива.

Але не всі фільтри однаково корисні і в першу чергу вони повинні бути дуже високої якості. Якщо ви приєднуєте їх до об'єктиву або яким-небудь іншим чином маєте в своєму розпорядженні на шляху оптичних променів від об'єкта, вони стають частиною оптичної системи, яка будує зображення. І будь-який дефект фільтра - не паралельно граней, свилеватость, брудні поверхні, стає рівносильний дефекту самого об'єктива з неминучими втратами різкості, контрасту, вирішення дрібних деталей, які можуть досягати катастрофічних розмірів. (Р. Хейм, «Світлофільтри»).

HR СКЛО
Скло Rodenstock HR має високий ступінь пропускання видимого світла і володіє захисним шаром, що виключає появу подряпин, а також водовідштовхувальним покриттям, розробленим за принципом квітки лотоса. Завдяки Мультипросвітлення по обидва боки фільтра ефективно усувається спотворень від матриці цифрового фотоапарата.

Фільтри Rodenstock HR зменшують рівень ультрафіолетових променів до 400 нм.

ВИСОКОЯКІСНА ОПРАВА
Тонка латунна оправа фільтра покрита спеціальним анодним шаром, який виключає появу подряпин. Оправа Rodenstock дозволяє застосовувати світлофільтри не тільки зі стандартними об'єктивами, але і без ризику виньетирования зі надширококутним об'єктивом.
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Замовити зворотній дзвінок
— поля, відмічені зірочкою, обов'язкові для заповнення