Світлофільтр Rodenstock 72mm HR Digital Super MC CPL

Додати до порівняння
Комісійний товар
Код: 2000001218723
На складі


Цiна 2500.00 грн.
шт.
Швидкий заказ за телефоном
RODENSTOCK циркулярний поляризаційний світлофільтр Мультипросвітлення HR Digital Super MC Circular-Pol filter.
Поляризаційний світлофільтр збільшує на фотографії візуальну різкість і чистоту кольору. Так, при пейзажній зйомці листя дерев, крім власного дифузного віддзеркалення, має також дзеркальне відображення синього світла неба. Поляризаційний світлофільтр дозволяє усунути відблиски засвічення. За рахунок цього на фотографії краще проявляється власний колір предметів, збільшується насиченість кольору, і з листя зникає блакитний відтінок. Зменшення засвічення кадру розсіяним світлом трохи збільшує контраст, що призводить до візуального збільшення різкості. Вироблений фільтром оптичний ефект неможливо створити за допомогою комп'ютерного фоторедактора.

HR СКЛО
Скло Rodenstock HR має високий ступінь пропускання видимого світла і володіє захисним шаром, що виключає появу подряпин, а також водовідштовхувальним покриттям, розробленим за принципом квітки лотоса. Завдяки Мультипросвітлення по обидва боки фільтра ефективно усувається спотворень від матриці цифрового фотоапарата.

ВИСОКОЯКІСНА ОПРАВА З ЛАТУНІ
Тонка латунна оправа фільтра покрита спеціальним анодним шаром, який виключає появу подряпин. Важливою особливістю латунної оправи є висока стабільність в різних температурних умовах. Іншими словами фільтр не поведе і не заклинить ні в мороз ні в сильну спеку. Ця особливість найбільш важлива в поляризаційних фільтрах які за своєю конструкцією складаються з двох стекол закріплених в оправи і Вращяющіеся відносно один одного. У разі непараллельности оправ, викликаної або сильним охолодженням або нагріванням, істотно може знизиться різкість картинки, але це не відноситься до високоякісних світлофільтрів Rodenstock. Більш тонка оправа світлофільтрів Rodenstock HR Digital Super MC дозволяє використовувати їх не тільки зі стандартними об'єктивами, але і без ризику виньетирования зі надширококутний.

ОСОБЛИВОСТІ ВИГОТОВЛЕННЯ
Професійні фільтри Роденшток (Rodenstock) виготовляються виключно з первинного скляної сировини, що поставляється компанією Schott (Zeiss) - світового лідера у виробництві оптичного скла. Це гарантує, що вироби відповідають високим стандартам, які є основою неперевершеною репутації німецької індустрії виробництва оптики. За допомогою лазерного різання зі скляної циліндричної заготовки отримують фільтри необхідної товщини, після чого поверхні притираються і поліруються для досягнення максимальної паралельності площин і рівності країв. Надалі на фільтри з двох сторін наноситься багатошарове покриття, стійке до пошкоджень. Щоб виключити зминання різьби і забезпечити оптимальну центрування, все фільтри Роденшток встановлюються в анодовані до чорноти латунні оправи.

Використання якісних матеріалів і сучасних технологій гарантує, що фільтри Роденшток є зразком якості і мають надзвичайно високу прозорість, чистоту, безбарвність, однорідність, а також строго нормовані заломлення і дисперсію.

Компанія Роденшток (Rodenstock) є лідером у виробництві високоточних оптичних пристроїв, а професійні фільтри Роденшток відповідають всім критеріям цифровий і класичної фотографії та по праву вважаються кращими в своєму класі. Професійні фотографи з усього світу довіряють фільтрам Роденшток і це, мабуть, найкраща рекомендація.
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Замовити зворотній дзвінок
— поля, відмічені зірочкою, обов'язкові для заповнення