Спалах Sony HVL-F45RM

Додати до порівняння
Код: HVLF45RM.CE7
Немає на складі
Гарантія  24 міс.



Цiна 22599.00 грн.
шт.
Швидкий заказ за телефоном
Спалах F45RM підтримує віддалене управління по радіо, будучи сумісна з контролером FA-WRC1M і приймачем FA-WRR1. Вона може виступати в ролі як відомою, так і ведучої. Дальність зв'язку становить 30 м. У порівнянні зі спалахами, керованими по оптичному каналу, FA-WRR1 дає більше свободи у виборі взаємного розташування камери і спалаху.

Спалах розрахована на використання спільно з камерами Sony з кріпленням E, включаючи повнокадрові моделі. Провідне число спалаху - 45. Висока потужність дозволяє використовувати HVL-F45RM для зйомки з відбитим світлом і високошвидкісною синхронізацією (HSS).

Конструкція головки забезпечує підйом на кут до 150 ° і нахил на кут до 8 ° по вертикалі, а також поворот на 360 ° по горизонталі. Спалах захищена від пилу і вологи. Її габарити рівні 69,4 x 113,7 x 88,3 мм, маса - 317 г (без елементів живлення).

На одному комплекті з чотирьох лужних елементів живлення типорозміру AA спалах HVL-F45RM може спрацювати до 210 разів, перезаряджені, в залежності від потужності імпульсу, за 0,1-2,5 с. При використанні нікель-металогідридних акумуляторів кількість спрацьовувань збільшується до 270, а найбільший час перезарядки скорочується до 2,0 с. Спалах обладнана світлодіодним світильником для відеозйомки.
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Замовити зворотній дзвінок
— поля, відмічені зірочкою, обов'язкові для заповнення