Об'єктив Fujifilm GF 120mm f/4.0 Macro R LM OIS WR

Додати до порівняння
Код: 16536661
Немає на складі
Гарантія  36 міс.



Цiна 0.00 грн.
шт.
Швидкий заказ за телефоном
Середній телеоб'єктив з можливістю макрозйомки Fujifilm 120 мм f / 4.0 Macro R LM OIS WR GF характеризується еквівалентною фокусною відстанню 95 мм і максимальним збільшенням 0.5x. Дана модель була створена для спільної роботи з камерами, оснащеними байонетом G Mount і датчиком зображення розмірами 43.8 x 32.9 мм. Захищений від несприятливих погодних впливів, "фікс" дозволяє знімати на відкритому просторі при температурах повітря до -10 ° C, тим самим не обмежуючи можливості реалізації творчих задумів фотографа.

Телеоб'єктив наділений системою оптичної стабілізації зображення, із заявленою виробником ефективністю до 5 ступенів експозиції, що може виявитися корисним при зйомці "з рук" в умовах недостатньої освітленості. Система автофокусування Fujifilm 120 мм f / 4.0 Macro R LM OIS WR GF побудована на базі лінійного мотора, що дає можливість тихого і високошвидкісного наведення на різкість. Мінімальна дистанція становить 0.45 м.

Оптична схема телеоб'єктива включає в себе три спеціальних (ED) елементи, які сприяють отриманню зображень з високою роздільною здатністю з мінімальними абераціями.

Корпус Fujifilm 120 мм f / 4.0 Macro R LM OIS WR GF забезпечений спеціальними ущільнювачами, що перешкоджають попаданню пилу і вологи всередину. Крім того, нанесене на передню лінзу фтористі покриття володіє водовідштовхувальними властивостями, запобігаючи появі розлучень.

додатково:

Діаметр х довжина: 89 х 153 мм
Вага: 980 г
Діаметр фільтра: 72 мм

Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Замовити зворотній дзвінок
— поля, відмічені зірочкою, обов'язкові для заповнення