Адаптер Sony NPA-MQZ1K Multi Battery Adapter Kit (в комплекті 2 акумулятора)

Додати до порівняння
Код: NPAMQZ1K.CEE
Немає на складі
Гарантія  12 міс.



Цiна 19599.00 грн.
шт.
Швидкий заказ за телефоном
Цей адаптер може швидко заряджати до чотирьох акумуляторів NP-FZ100 серії Z за допомогою адаптера змінного струму протягом 480 хвилин. Стан заряду відображається за допомогою 3-рівневого світлодіодного індикатора при натисканні кнопки перевірки заряду акумулятора, що залишився.

Комплект мультиакумуляторного адаптера MQZ1K можна підключати для подачі електроживлення на камери з акумуляторами NP-FZ100 серії Z або NP-FW50 серії W. Якщо зняти кришку, призначену для акумулятора серії Z, панель живлення можна використовувати для камер із акумуляторами серії W.

У центрі панелі керування розташований спеціальний перемикач, що дозволяє вибрати режим заряджання акумуляторів або живлення від них через вихід постійного струму.

Спеціальний перемикач дозволяє вибирати вихід постійного струму для камери або USB-порту, щоб подавати електроживлення на корпус камери або інші електронні пристрої, підключені через порти USB.

Якщо зняти захист акумуляторів та встановити на місце кришки їх портів, мультиакумуляторний адаптер перетвориться на більш легкий та зручний адаптер для двох акумуляторів.

У верхній і нижній частинах акумуляторного адаптера розташовані по три різьбових муфти (всього їх 6), завдяки яким можливі різні варіанти встановлення пристрою за допомогою плати кріплення та гвинтів.

В комплект входять два акумулятори NP-FZ100
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Замовити зворотній дзвінок
— поля, відмічені зірочкою, обов'язкові для заповнення