Зарядний пристрій Panasonic BQ-CC65E Eneloop Pro для NiMH акумуляторів АА/ААА

Додати до порівняння
Код: BQ-CC65E
На складі
Гарантія  12 міс.



Цiна 2059.00 грн.
шт.
Швидкий заказ за телефоном
Panasonic BQ-CC65 - топова модель, яка відрізняється розширеним функціоналом і поліпшеними технічними характеристиками. Це перше зарядний пристрій eneloop з великим LCD екраном, струмом заряду 5V / 1A і декількома режимами, що дозволяють перевірити стан і «відродити» акумулятори. Натискання однієї з трьох кнопок - Refresh, Display і USB Out - викликає відповідну опцію. Наприклад, остання дозволяє використовувати пристрій як адаптера для зарядки портативної електроніки.

Після установки в пристрій від одного до чотирьох Ni-MH акумуляторів відбувається їх первинна діагностика - на екрані відображається загальна кількість заряджених акумуляторів за весь період використання «зарядки», напруга, а також позначаються пошкоджені або відпрацювали свій життєвий цикл акумулятори. Потім починається зарядка, в процесі якої при натисканні кнопки Display користувач може відстежити минулий час (T) і напруга (V). Зарядка чотирьох елементів живлення eneloop pro займає не більше чотирьох годин і контролюється процесом Smart charge, який припиняє процес до моменту настання надлишкового заряду. Висвітився на дисплеї слово FULL означає, що акумулятори заряджені до рівня повної ємності, заявленої виробником.

Для отримання докладної інформації про стан акумулятора, необхідно перейти в режим Refresh, який також дає оцінку енергії розряду (Wh) і ємності (mAh). Це може бути особливо актуально для старих або знизили свою продуктивність елементів живлення. Режим повного заряду і розряду акумуляторів дозволить оцінити їх стан та спробувати відновити до початкової ємності, прибравши накопичився «ефект пам'яті». Оптимальний струм заряду вибирається зарядним пристроєм автоматично в залежності від ємності акумулятора.

Модель BQ-CC65 - золота середина між топовими «зарядками» інших виробників з великою кількістю змінних характеристик (наприклад, сили зарядного струму, кількості циклів відновлення та ін.) І простими моделями, що дозволяють судити про стан батарей виключно за колірною індикації LED-дисплея. «Розумна» зарядка Panasonic забезпечує вирішення більшої частини питань, що виникають в процесі експлуатації акумуляторів.

Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Замовити зворотній дзвінок
— поля, відмічені зірочкою, обов'язкові для заповнення