Набір для чищення оптики B+W LENS CLEANER CLEANING SET (1082938)

Додати до порівняння
Код: 5601379
На складі
Набір для догляду та чищення. Серветка B+W Photo Clear складається з високотехнологічного мікроволокна, що не містить хімікатів і пуху. Її можна прати і використовувати знову і знову з тими ж властивостями. Спрей Opticlean 50 ml - не містить спирту. Біорозкладний спрей наноситься на високочутливі оптичні поверхні, видаляє стійкі частинки бруду, які не можна видалити тільки щіткою або серветкою з мікрофібри. Спрей простий у використанні і не залишає слідів і розводів на лінзах або інших оптичних поверхнях.


Цiна 958.00 грн.
шт.
Швидкий заказ за телефоном
Пил і відбитки пальців - найлютіші вороги високоякісних лінз або оптичних фільтрів. Сильне забруднення фільтра, передньої лінзи і навіть задній лінзи може настільки зменшити кількість світла, яке передається на датчик, що стороннє світло і відображення зменшать контраст і послаблять насиченість кольорів.

Тому регулярна і, перш за все, правильна очищення лінз і фільтрів є вищим пріоритетом для фотографів. B + W Filter пропонує професійні засоби для чищення та догляду саме для цих цілей - набір, що складається з спрею і серветки:

· Серветка B + W Photo Clear складається з високотехнологічного мікроволокна, що не містить хімікатів і пуху. Її можна прати і використовувати знову і знову з тими ж властивостями.

· Спрей Opticlean 50 ml - не містить спирту. Біорозкладаний спрей наноситися на високочутливі оптичні поверхні, видаляє стійкі частинки бруду, які не можна видалити тільки щіткою або серветкою з мікрофібри. Насос-спрей простий у використанні і не залишає слідів на лінзах або склі фільтра - без розлучень.

Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Замовити зворотній дзвінок
— поля, відмічені зірочкою, обов'язкові для заповнення