Спалах Godox V860III для камер Fujifilm

Додати до порівняння
Код: V860IIIF
На складі
Гарантія  12 міс.
Потужний накамерний спалах з літієвим акумулятором. Підходить для фотокамер Fujifilm.


Цiна 6499.00 грн.
шт.
Швидкий заказ за телефоном
У нескінченному прагненні покращити якість зйомки, Godox намагається зробити досконале ще більш досконалим, тому нова версія накамерного спалаху - V860III зберігає всі можливості V860II, а також підтримує додаткові функції, які піднімуть ефективність зйомки на новий рівень, перетворюючи процес фотографії на справжнє задоволення.

Що нового
Світлодіодна лампа
Додаткове джерело постійного світла може використовуватися для відеозйомки або як допоміжне джерело для підсвічування тіней під час зйомки. Завдяки 10-ступінчастому регулюванню яскравості світлодіодна лампа також дає додаткові можливості для різних технік освітлення.

Швидке перемикання режиму роботи
Додано можливість швидкого перемикання між ручним режимом та автоматичним TTL режимом. V860III забезпечує неймовірно зручний процес зйомки.

Ємний акумулятор
Модернізований літій-іонний акумулятор великої ємності забезпечує короткий час перезаряджання 1,5 секунди та 480 імпульсів на повній потужності, що дозволить вам зловити цінний кадр та заощадити час на заміні акумулятора.
* Акумулятор V860III сумісний зі спалахами V1

Швидкознімне кріплення
Оновлений фіксатор із важелем швидкого кріплення надійно утримує спалах при використанні на камері, а також дозволяє швидко зняти його.

Безмежні можливості для творчості
V860III працює в автоматичному режимі TTL, ручному режимі та стробоскопічному режимі. Такі функції, як високошвидкісна синхронізація HSS (до 1/8000 с), експокоригування спалаху FEC, брекетинг експозиції спалаху FEB, синхронізація по другій шторці тощо, допоможуть вам отримати кадр, який відповідає технічним вимогам та творчим задумам.

Вбудована зум-головка
Кут освітлення спалаху можна регулювати відповідно до фокусної відстані об'єктива від 20 мм до 200 мм автоматично або вручну, що дозволить ефективно розподілити світловий потік і уникнути затемнення периферійних областей кадру. Незалежно від того, чи ви знімаєте ширококутним об'єктивом в умовах обмеженого простору або знімаєте здалеку портрет, V860III буде природним чином висвітлювати об'єкт.

Регулювання кута відбиття світла
Головка спалаху повертається по горизонталі від 0 ° до 330 ° і по вертикалі від -7 ° до 120 °, що дозволяє вибрати необхідний кут відбиття під час зйомки зі спалахом для отримання природного зображення професійного рівня.

Вбудована система бездротового керування Godox X
Завдяки вбудованій системі бездротового керування Godox 2.4G X, спалах V860III може керувати кількома джерелами освітлення. При використанні поза камерою V860III також сумісна з пультами-радіосинхронізаторами системи Godox X, такими як X1, X2 і т.д.

Працює як передавач та як приймач
Поєднуючи функцію передавача та приймача в одному пристрої, V860III дає вам максимальну гнучкість та зручність для спільної роботи з іншими спалахами.
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Замовити зворотній дзвінок
— поля, відмічені зірочкою, обов'язкові для заповнення