Світлофільтр ультрафіолетовий Heliopan 72mm UV Haze SH-PMC Slim

Додати до порівняння
Код: 7700062
Немає на складі



Цiна 2869.00 грн.
шт.
Швидкий заказ за телефоном
Компанію Heliopan заснував Martin Sammer У 1949 році в Graefelfing / Munchen.

Heliopan - німецький виробник світлофільтрів, що використовує в своєму виробництві скла фірми Schott (Zeiss), відомого у всьому світі постачальника оптичного скла.

Фільтри Heliopan відшліфовані, відполіровані і покриті покриттям в повній відповідності з найвищими стандартами оптичної промисловості Німеччини. Щоб виключити зминання різьби і забезпечити оптимальну центрування, все фільтри Heliopan встановлюються в точно виготовлені, анодовані до чорноти латунні оправи. Точність і якісне виконання світлофільтрів Heliopan роблять їх одними з кращих.

Heliopan виробляє приголомшливої якості фільтри в бронзових оправах для Leica, Zeiss, Contax, Нasselblad, Linhof, а так само для себе поляризаційні фільтри Kasemann.

Фірмове покриття світлофільтрів Heliopan SH-PMC Multi - 14 шарів Мультипросвітлення, по 7 шарів на кожній з двох сторін скла.

Фільтри серії UV Haze SH-PMC призначені для затримування ультрафіолетового випромінювання і усунення «димки» при зйомці віддалених об'єктів, також чудово захищають передню лінзу об'єктива.

Посилання на сайт виробника
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Замовити зворотній дзвінок
— поля, відмічені зірочкою, обов'язкові для заповнення