Ультрафіолетовий світлофільтр B+W 58mm UV MRC NANO XS-Pro 010M

Додати до порівняння
Код: 5600038
Немає на складі



Цiна 2149.00 грн.
шт.
Швидкий заказ за телефоном
B+W XS-Pro 010 UV Haze MRC nano – професійний, просвітлений з двох сторін UV світлофільтр, призначений для поглинання ультрафіолетових випромінювань на знімках при денному світлі. Це один з найбільш поширених та необхідних фільтрів для кожного фотографа.

Ультрафіолет спричиняє нерізкість та переважання синього відтінку на кольорових знімках. Цей фільтр ідеальний для зйомки в горах, на снігу, на морі або в місцевостях з дуже чистим повітрям, де є підвищене ультрафіолетове випромінювання. Знімки з UV фільтром виходять більш соковитими та насиченими, усувається синювате помутніння, що заважає сприйняттю, а кольоропередача залишається нейтральною.
Рекомендується залишати фільтр на об'єктиві для постійного захисту об'єктива від зовнішніх впливів – пилу, бруду, дощу, снігу.

Особливість преміальної серії XS-Pro – мультипросвітлення MRC-nano, що не має аналогів у світі, та ультра тонкий дизайн оправи. Кількість мультипросвітлених шарів MRC-nano – по 8 шарів з кожного боку. Це забезпечує відсутність відблисків, яскраві кольори та високу контрастність фільтра. Він залишається чистим довше, ніж фільтр без покриття, внаслідок того, що краплі води скочуються подібно до крапель ртуті.

Фільтр має зовнішнє різьблення для додаткових аксесуарів, таких як лінзи, кришки, бленди та інші світлофільтри. Всі оправи серії XS-Pro виготовляються з латуні з чорним матуванням для запобігання відбивання світла. Надзвичайно тонкий дизайн кільця запобігає віньєтуванню навіть у ширококутних об'єктивів до кута 105 градусів - 17 мм об'єктив.

Якість захищена голограмою та QR кодом на бічній частині коробки. Зроблено в Німеччині. Пластиковий кейс для зберігання та транспортування.

Покриття: MRC nano
Діаметр: 58мм
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Замовити зворотній дзвінок
— поля, відмічені зірочкою, обов'язкові для заповнення