Міні-штатив із кульовою головкою Manfrotto PIXI, чорний

Додати до порівняння
Код: MTPIXI-B
На складі
Гарантія  24 міс.



Цiна 1110.00 грн.
шт.
Швидкий заказ за телефоном
Manfrotto PIXI – ідеальний міні-штатив для компактних системних камер. Розроблений для споживачів, які шукають легку, портативну та просту у використанні опору. PIXI забезпечить нерухомість камери під час зйомки у складних умовах.

Склавши ніжки разом, його можна використовувати як зручну рукоятку для зйомки чудових відео, що виділяються із загальної маси. Новий кнопковий механізм дозволяє вам встановити та зафіксувати кульову голову одним швидким, інтуїтивним рухом. При натисканні кнопки – шарнір вільно рухається, як тільки ви відпустите кнопку – шарнір автоматично зафіксується у вибраному положенні.

PIXI має мінімалістичний італійський дизайн і виготовляється з високоякісної нержавіючої сталі та приємного на дотик полімеру Adapto. Міцна конструкція забезпечує надійність опори в будь-яких ситуаціях, а гумові наконечники ніжок гарантують стійкість і не будуть прослизати на будь-яких поверхнях. Сумісність з DSLR-камерами Завдяки універсальному різьбовому кріпленню 1/4'' і чудовій стійкості PIXI може використовуватися з різними цифровими пристроями: iPhone (з чохлом-бампером KLYP), компакт-камери, компактними системними камерами (CSC) і навіть DSLR-камерами початкового рівня.

PIXI підходить для DSLR-камер початкового рівня, що відповідають таким вимогам:
• Корпус: максимальна вага 650 г
• Фокусна відстань: максимум 85 мм (стандартний, непрофесійний об'єктив)
• Сумарне корисне навантаження обладнання 1 кг

Будь ласка, зверніть увагу, що будь-яке напівпрофесійне та професійне обладнання перевищує ці вимоги! Для збереження оригінального кольору та захисту обробки PIXI рекомендується чистити його звичайною білою гумкою. Чистячі засоби та вода можуть пошкодити обробку.
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Замовити зворотній дзвінок
— поля, відмічені зірочкою, обов'язкові для заповнення